Trommelen BV Chaamseweg 6 5131 NG Alphen NB Telefoon 013-5081911 E-mail info@trommelenbv.nl
      Inloggen Boekhoudgemak
Profiel

Boekhoudbureau Trommelen bestaat ruim 65 jaar. De eenmanszaak die Cees Trommelen in 1947 oprichtte aan de Goedentijd 4 in Alphen is de voorloper van ons huidige boekhoudbureau. Het bedrijf bestond uit een administratiekantoor en een spaarbank. Ook konden de klanten hier voor verzekeringen terecht. In 1974 werd het boekhoudbureau afgesplitst van de spaarbank en de verzekeringstak.

In de daaropvolgende decennia is boekhoudbureau Trommelen flink en gelijkmatig gegroeid, zowel  qua aantal medewerkers als qua dienstenaanbod . Bij de verhuizing in 1997 naar het huidige pand aan de Chaamseweg werkten er 13 mensen. Inmiddels is dat aantal gegroeid naar 23. De meesten zijn al jarenlang aan ons verbonden.

Hoewel we de naam “boekhoudbureau” hebben gehouden, zijn onze diensten veel uitgebreider dan de naam doet vermoeden. We zijn een allround administratiekantoor met klanten uit het midden- en kleinbedrijf, de agrarische- en particuliere sector. Als middelgroot administratiekantoor  investeren we veel tijd en energie in persoonlijk contact en klanttevredenheid. Dat klinkt misschien heel logisch, maar de praktijk leert dat we ons juist daarmee onderscheiden van andere kantoren.

Nieuws

Vacature Relatiebeheerder / Adviseur 32/40 uur.

Wij zijn op zoek naar een Relatiebeheerder / Adviseur, klik hier indien u interesse heeft in deze functie....
Lees meer
grÈfix webdesign